Dimex a műanyag nyílászáró


A világon szinte mindenütt egyre nagyobb mértékben terjednek a műanyag nyílászárók, melyek között kiemelkedő minőséget garantál a német DIMEX cég által gyártott ajtók és ablakok és szerelvények, melyek a vásárlók minden igényét maximálisan kielégítik.


A DIMEX profilrendszerek alapanyaga, szerkezete

A Dimex több, mint 25 éve készít kiváló minőségű ablakprofilokat. A profilokat Németországban gyártják. Az 5 légkamrás nyílászárókat a világszerte elismert minőségi szabvány szerint az anyavállalat szigorú felügyelete mellett készítik Magyarországon.58 mm-es beépítési mélységgel , ROTO NT vasalattal kerül forgalomba.A nyílászárók kitűnő minőségű , időjárásálló, UV-stabil , nagy szilárdságú műanyagból készülnek.Valamennyi Dimex profilcsalád 5 standard és számos speciális színben rendelhető.

Az extrudálással előállított tok és szárny kiegészítő profilok anyaga fokozottan ütésálló kemény PVC, mely a háztartási vegyszereknek ellenáll. Az időjárásálló, nehezen éghető, valamint égéskor közepesen füstfejlesztő, így az 'A' és 'B' tűzveszélyességi osztályba tartozó épületek kivételével korlátlanul alkalmazható. A fehér, vagy anyagában színezett profilok felületét színes, illetve faerezésű akrilát fóliával kasírozva állíthatóak elő a fehér színtől eltérő nyílászárók. A nyílászáró Stabilitását a profilkamrákba rögzített horganyzott acél merevítők biztosítják. A felhasznált hőszigetelő üveg általában 4-16-4 mm réteg felépítésű. A gáztöltésű üveggel a lehető legjobb hőszigetelést érheti el, mely megakadályozza a fűtési energia ajtók és ablakokon történő elszökését. Otthonaik külső megjelenésére is igényes felhasználók joggal várják el, hogy házaik nyílászárói A kiváló hang- és hőszigetelési értékek mellett az esztétikai elvárásoknak is megfeleljenek, mivel a beépített nyílászárók illeszkednek az építkezők saját elképzeléseihez. A műanyag (PVC) napjainkban az ablakgyártás legkorszerűbb, fő alapanyag.

Fontos szempont hogy:

- Felváltja a fa felhasználását, csökkenti az erdők irtását.
- Erős, tartós, változatos, jól szigetel, és könnyen karbantartható.
- A fa ablaktól eltérően nincs korhadás és vetemedés még magas páratartalmú környezetben sem.
- Légmentesen zár és nem szükséges a festése.

Az ablakok különféle stílusban és konstrukciók alapján készülnek, az Önök igényei szerint. A bejárati ajtók lehetnek teljesen vagy félig üvegezettek.

Fém biztonsági ajtók

A bejárati ajtók tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a biztonság, melyre az SKS Stakusit termékei kielégítő garanciát és termékválasztékot biztosít vevői számára.

- Fémből készült keret és ajtó
- Belülről szigetelt ajtólap
- 13 ponton záródó acélrudak
- Beépített halszemoktikás kitekintő
- Beépített csengő
- Kódolt másolásvédett zárbetét
- Exkluzív kilincs garnitúra
- Sötét mogyoró és fehér színben
- Kedvező ár és gyors kivitelezés


Árajánlatkérés