Deceuninck Zendow műanyag nyílászáró


A Deceuninck Group csoport tevékenységével az egész világra kiterjedő integrált csoport, amely műanyag profilok és építőipari PVC rendszerek fejlesztésével, extrudálásával és újrahasznosításával foglalkozik. A társaság története 1937-ben kezdődött, amikor a jelenlegi tulajdonosok felmenője Belgiumban megkezdte az első műanyag tárgyak gyártását.32 országban működik 18 gyártó

Jelenleg 32 országban működik, 18 gyártó vagy értékesítő részlege Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában található. Alkalmazottainak teljes száma kb. 3000 fő, melyből 560 alkalmazott a belgiumi Hooledge-Gits-ben dolgozik. A német Thyssen Polymer (ma Inoutic) felvásárlásával 2003-ban a Deceuninck Group társaság szakterületén kivívta a világelsőséget. 2004-ben a két cég termelése közösen elérte a 330.000 km extrudált profilmennyiséget és 582,1 millió eurós forgalmat.
A Deceuninck Group célja, hogy globális csoportként a nyílászáró rendszerek és építőipari PVC profilok minél szélesebb választékát kínálja, termékeit állandóan innoválja, és a Cyclefoam technológia bevezetésével növelje az újrahasznosított PVC felhasználásával készült termékek hányadát. A társaság jövőbeni stratégiai célja a fa és műanyag egyesítésével létrehozott anyagok bevezetése az európai és amerikai piacokon.

Egy sokoldalú nyílászáró profil

Az ablak minen épület fontos építészeti eleme, amely jelentős mértékben meghatározza annak külső megjelenését. A Deceuninck társaság által kínált Zendow rendszer korlátlan alkalmazhatóságú, esztétikus küllemű profil, amely egyaránt használható új épületekhez és épületfelújításokhoz is.

A Zendow nyílászáró profilok anyaga PVC-U műanyag, egy olyan anyag, amely tartós, karbantartási igénye elhanyagolhatóan kicsi, és az UV sugárzásnak is ellenáll. A Zendow terméksorozat profiljai különféle felületi kialakítások és színárnyalatok létrehozása mellett az összes ablaktípus - beleértve az íves ablakokat is - kialakításához felhasználhatók.

Deceuninck Zendow Design

Deceuninck Zendow Műszaki paraméterek:

- Elegáns, kerekített forma
- Hőátbocsátási tényező =1,2 W/m2K
- Hangszigetelés-RW akár 43 dB (üvegtől függően)
- Vasalatfogadó Euro-horony, tengelytávolság: 13mm
- Schüco által fejlesztett, német ROTO NT vasalat
- Fokozott betörésvédelem