Redőnyök

A cégünk által gyártott és forgalmazott redőnyök a legkülönfélébb igényeknek is megfelelnek. Tökéletes hő, fény és hangszigetelők, esztétikus kivitelűek, védik a nyílászárót az időjárás okozta behatások ellen, egyben biztonsági funkciót is ellátnak.
Változatos anyag és színválasztékban rendelhetők.
Alkalmazási területe széleskörű, ajtóra, ablakra szerelhető, de akár térelválasztóként is funkcionálhat.
A redőnyök mozgatása történhet mechanikusan (heveder, zsinór, kurbli) vagy motoros vezérléssel automatikusan.


Külsőtokos redőnyök

A műanyag redőnyök szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhetők.


Sima műanyag redőny

Redőny szerkezete: lindab tok, műanyag tengely, műanyag léc, műanyag záróléc

(kedvezményes árral kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy üzletünkben)


Alumínium tokos (Redex) műanyag redőny

Középkategóriás műanyag redőny amely lehetővé teszi a szúnyoghálóval kombinált redőnyszerkezet alkalmazását, amely olcsóbb és praktikusabb mint az utólag felszerelt önálló rolós szúnyogháló.

Redőny szerkezete: alumínium hajtott tok, alumínium tokvég, fémtengely, csapágyazott tárcsa, műanyag kefés láb, alumínium záróléc

Hőszigetelt alumínium külsőtokos redőnyök:

Szerkezete teljes mértékben alumínium, csapágyazott acéltengellyel, feltolásgátlóval ellátva.
Esztétikus, nagy méretnél is stabil, színtartó, a lamellák a jó hang és hőszigetelés érdekében poliuretán habbal van kitöltve.

Ennél a redőnytípusnál is alkalmazható a szúnyoghálóval kombinált kivitel.
Kérhető kézi (gurtnis, zsinóros) és motorizált változatban is.

Motoros működtetés esetén itt kérhet árajánlatot:
Vakolható tokos redőnyök

Ezt a redőny típust az építkezők figyelmébe ajánljuk, mivel a redőnytok az áthidalóba kerül beépítésre és utólagosan elvakolásra.
Előnye, hogy a redőnytok kívülről nem látható, így nem takarja az üvegfelületet. Palást (léc) szerkezete lehet alumínium vagy műanyag.
Ráépíthető (föléépíthető) redőnyök:

Műanyag vagy alumínium lamellával (tok rész műanyag)

A ráépíthető redőnyrendszer, egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására.

A rendszer nagy előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a tokokat a nyílászárókkal együtt építjük be, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk.

A kívánt építési helyzetre előkészített redőnytokok szerelése egyszerűen kivitelezhető, így hibás szerelés az építkezésen nem fordulhat elő.

A termék beépítése nem igényli kőműves-, és redőnyös szakember közreműködését, hiszen a szerelést az ablak beépítő végzi el, így az iparosok közti konfliktus helyzet már a múlté!

A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.


A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.

Részletek

Faredőny

A faredőny rozsdamentes acél kapcsokkal készül melyek egymásba kapcsolódva csavarozás nélkül, lécenként tartják a redőnyt, ezáltal a redőny belső oldalán nem látszanak a csavarfejek.

Kiváló hő- és hangszigetelő!

Ez esztétikusabb és tartósabb megoldás a hagyományos típusnál alkalmazott fűzési rendszerrel szemben, ahol az első lécben lévő 3-4 csavar tartja az egész alatta lévő redőnyrészt.

A fényszabályozás és szellőztetés a 25-75%-os rés-léc arány miatt egyedülálló.
A hagyományos gurtnis működtetési mód mellett a motoros vezérlési
lehetőségek (fali kapcsolás, távirányítás) széles skálája áll rendelkezésre.