RevoLine termékcsalád

A RevoLine készülékek számos redőnyhöz, mindenfajta napellenzőhöz és télikert árnyékoláshoz felhasználhatók.

Motorok redőnyökhöz

A modern motoroknak számos igényt ki kell elégíteniük. A meghajtásnak erősnek, hosszantartónak és megbízhatónak kell lenni, ezekkel szemben viszont halknak és szervízmentesnek.

Az új RevoLine redőnymotorok halkan és precízen mozgatják a lamellákat. A motorokban egy beépített lassító-mechanizmus van, ami a végállásoknál könnyed mozgást biztosít. Ez védi a redőnyt, és jelentősen csökkenti a zajt.

RolSmartRolSmart-868RolTopRolTop-868

Motorok napellenzőkhöz

A napellenzők már régóta elterjedt árnyékolók, melyek nemcsak funkciójukkal, hanem esztétikájukkal is merőben hozzájárulnak egy ház összképéhez.

A ponyvás árnyékolók más árnyékolókhoz képest jóval finomabb meghajtást igényelnek. Éppen ezért a RevoLine sorozat „Sun” fantázianevű motorjai úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen passzoljanak a ponyvák igényeihez. A motor végig gyengéden feszíti a ponyvát, miközben működik. Intelligens erőkarjának köszönhetően mindig optimális feszítésen tartja azt, így biztosítja, hogy a napellenző éveken át tudja kifogásmentesen teljesíteni funkcióját.

SunSmart-868SunTop-868

Zsalugáterekhez

Az elektronika gondoskodik arról, hogy a zsaluk folyamatosan, fennakadás nélkül mozogjanak és résmentesen záródjanak. Ezen felül a motorok párhuzamosan is köthetők, mely költséghatékony megoldást jelent. Bizonyos zsalugátereknél – ahol erre szükség van – megoldható, hogy a zsaluk egymáshoz képest késleltetve nyíljanak ki. Így olyan, régebbi típusú zsaluk is elektromosan működtethetővé válnak, amelyeknél eddig csak kézi használat volt lehetséges. Elektromos végállással rendelkezik.
A zsalukat biztonságosan és könnyedén mozgatja, ezzel is óvja és meghosszabbítja a zsalugáterek élettartamát.

Zsaluziához

A motorok túlmelegedés-védelemmel vannak ellátva, végállásaik könnyen beállíthatók és 85 fordulatra képesek. Az alsó és felső végállás-pozíciók kívülről is elérhetőek, ennek köszönhetően a motor a legtöbb helyzetben alkalmazható lesz. A motorok 5, 9 és 20 Nm-es változatban kaphatók, és mindegyik fel van szerelve a kopásmentes és hangtalan lassító-mechanikával. A gyorsabb beüzemelés és beállítás érdekében a végállás egy jól hozzáférhető, önkioldós mechanikával véglegesíthető.

Univerzális motor

A VariEco motor redőnyökhöz és napellenzőkhöz is használható.

A manuális végállás kapcsoló könnyen hozzáférhető és a végállás precízen beállítható. A termékhez meghajtó- és adaptergyűrű is tartozik.